Forårsbørnene på Idrætten

Igennem hele foråret, har vi et særligt program om formiddagen, når forårs børnene starter, har vi særligt fokus på børnefællesskabet i vores nye børnegruppe. 

Her laver vi forskellige idræts- og bevægelse lege, vi synger og spiller, og har et væld af kreative aktiviteter, for at styrke børnenes kendskab til hinanden. 

Vi skaber tid og rum til legenes fordybelse, som kræver en masse kompetencer som fleksibilitet, initiativ, forhandling, fantasi, respekt for andre og at kunne indgå kompromiser.

Leg er vejen til at indgå nye og vedligeholdende venskaber. Alt sammen lige præcis, hvad børn har brug for, når de starter i skole. Vi samarbejder med Solvangskolens Minimiljø, om at skabe de bedste klasse sammensætninger.

Her på Idrætten har vi et ”buddy” system, hvilket betyder at de børn som går på fritidshjemmet melder sig til at være” buddy”. De har et medansvar for, at et nystartet barn føler sig velkommen på Idrætten. De har til opgave at vise/lære barnet stedet at kende, hvad og hvor man kan lege, hvilke aktiviteter vi har, reglerne og kulturen på stedet m.m.

Men det vigtigste i denne startfase er, at børnene får skabt og styrket de sociale relationer de skal bygge videre på i årene fremover.

Skal dit barn i skole til sommer, så skal du til at vælge et fritidshjem. Du/I er meget velkommen til og komme forbi Idrættens fritidshjem og få en rundvisning. Bare du/I lige ringer først på 44 95 97 25

Da Idrætten er blevet privatiseret, skal du selv indskrive dit barn på Idrættens interne venteliste.

Herunder finder du indmeldingsblanketten til Idrættens fritidshjem:

Hent opskrivningsblanketten her

 

Opskrivningsblanketten til Idrættens fritidshjem

For at dit barn kan starte på fritidshjemmet, skal du udfylde en indmeldelsblanketten og sende.

 

Opskrivningsblanketten

 

Udmeldelsblanket