Furesø kommune har til sommeren 2024 indført Sommerferielukket i uge 29 og 30 for FFO. 

Idrætten har i 2024 valgt IKKE at holde Sommerferielukket

i uge 29 og 30.

I klubben i sommerferien kommer man ikke til en lukket dør. Ellers er der blevet skrevet ud. Evt. Aktiviteter planlægges sammen med de børn som kommer. For at kunne holde åbent i lukkeugerne 29 og 30 benytter vi vores fælles personalegruppe. Dvs. at ml. 8-10/ 16-17 kan man møde ind på fritidshjemmet, hvorefter der vil være personale der går med på klubben.

 

 

 

Idrætten og Iportalen

Idrætten har, i form af Iportalen, et online baseret kryds ind/ud-system og et kommunikationsværktøj som gerne skulle være med til, at Idrættens voksne for mere tid til børnene, end til administrative ting såsom, at tage telefoner om diverse beskeder. Via Iportalen kan I forældre på Idrætten bl.a. logge ind og meddele Idrætten om syge/fridage og det er også her du/I kan tilmelde børn til diverse arrangementer og aktiviteter på Idrætten. Vi håber I vil gøre brug af systemet, da systemet ikke bliver det samme, uden jer forældre.

App til mobilen: Iportalen har en app der hedder Mine Børn som kan bruges fra alle smartphone, både Android og Iphone. Dette er et nemt og godt alternativ til pc-udgaven. Læs om den her. App'en kan dog ikke helt så meget som pc-udgaven, men står man og skal give en hurtig besked, er app'en en nem løsning. 

Ønsker du og sende en besked via sms til Idrættens Iportal system, melde fridag, eller sygedag, så er sms-nummeret: +45 60 99 40 30 25 64

Linket til forældre delen finder du herunder:

Iportalen

Brev til forældrene om Iportalen (Kom godt igang)

App'en Mine Børn 

 

Opskrivningsblanketten til Idrættens fritidshjem

For at dit barn kan starte på fritidshjemmet, skal du udfylde en indmeldelsblanketten og sende.

Opskrivningsblanketten

 

Udmeldelsblanket